Välkommen till vår läkarmottagning på Vasagatan 46 i centrala Göteborg. Till oss är du välkommen utan remiss.
6 juli - 2 augusti
Telefontid: 8:30 - 12:00
411 37 Göteborg

Välkommen till oss Vasakliniken

Vasakliniken är en specialistklinik som startade 1993 med öronläkare och allergologer i ett anrikt sekelskifteshus i Vasastaden. Här bedriver vi en effektiv specialistvård med olika specialister där hela gruppen samarbetar kring patienterna. Vi har under två decennier lyckats samla erkänt duktiga läkare inom flera medicinska områden under samma tak som tillsammans arbetar som ett team.

Vasakliniken
Vasagatan 46, Göteborg
Välkommen till Vasakliniken på Vasagatan 46

Besök vår läkarmottagning

Träd in genom porten på Vasagatan 46 och ta vänster uppför trappan. Efter trappan finns sedan en hiss eller trappa som tar dig en våning upp till vår läkarmottagning. Observera att det inte finns någon hiss direkt från bottenplan och att det därför är begränsad framkomlighet för dig med barnvagn eller rullstol.

Kontakta oss

Du är välkommen att ringa oss på 031-100220 för rådgivning eller om du vill boka, avboka eller omboka din tid. Vi har telefontid måndag till fredag klockan 8.30-12.00. Du kan också mejla oss på info@vasakliniken.com om det gäller en bokad tid eller om du har en allmän fråga. Vi ger inte ut patientspecifik information via mejl.

Boka läkarbesök

I vår webbokning kan du boka läkarbesök till flera av våra läkare. Om du inte hittar en passande tid eller vill ha hjälp med att boka är du välkommen att ringa oss på 031-100220. Ring oss även för att boka läkarbesök till läkare som inte finns i vår webbokning.

Tack för ett fint bemötande kände mig väl omhändertagen
Gunilla G.
Fantastisk! Den bästa jag någonsin varit hos.
Charlotta L.
Är mycket nöjd och tacksam för fint och vänligt bemötande.
Inger
Engagerad Johan
Eje
Mycket nöjd och fantastiskt bemötande och tillgänglighet. Är helt ovärderligt.
Ingel
Underbart att vara patient på Vasakliniken
Andreas
Bästa vårdenheten jag varit på. Kompetenta läkare och sjuksköterskor. Fick tid mycket snabbt, verkligen riktigt nöjd =)
Marie